INFORMACIJE

UVJETI KUPNJE I POSLOVANJA

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je tvrtka Mucca j.d.o.o., a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga prodavatelju.

Prilikom narudžbe Kupac prihvaća uvjete kupovine koji su ovdje navedeni. Na sve slučajeve koji nisu ovdje definirani, primjenjuju se zakoni Republike Hrvatske.

Putem internet trgovine Prodavatelja omogućena je kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja.

Sve cijene na web-u www.muccamucca.com, izražene su u kunama s uključenim PDV-om.

Navedene cijene vrijede samo za web shop i ne moraju biti identične cijenama na prodajnim mjestima Mucca torbi u Republici Hrvatskoj.

Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene i bilo kojih drugih informacija, bez prethodne najave.

Cijena s popustom: iznos cijene vrijedi za plaćanje: virmanom, internet bankarstvom i debitnim karticama.

 

Prodajno mjesto nalazi se u Republici Hrvatskoj.

Prodavatelj nastoji putem ovih stranica pružiti posjetiteljima i kupcima što točnije informacije o proizvodima, tehničke specifikacije, cijene i dostupnost.

 

NARUČIVANJE
Naručivanje Mucca torbi moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Torbe se naručuju isključivo elektronskim obrascem – košarica internet trgovine. Kupac može ili ne mora biti registriran na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se međutim zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, o čemu će pismenim putem obavijestiti kupca. Za artikle koji su u samom procesu proizvodnje, te ih trenutno nema na zalihi u webshopu, s kupcem se dogovara  rok isporuke, pisanim ili usmenim putem. U slučaju bilo kakvih pitanja, Mucca team stoji Vam na raspolaganju.

NAČINI PLAĆANJA

Naručene artikle kupac će prodavatelju platiti pouzećem pri primitku paketa kuriskoj službi ili kreditnom karticom, na osnovi kupčeve narudžbe. Omogućeno je plaćanje kreditnim karticama American Express, Diners, MasterCard, Maestro i VISA. U slučaju da kupac naruči robu i odbije je primiti, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, autorizacija iznosa je na čekanju i Prodavatelj će teretiti Kupčevu kreditnu karticu neposredno pred samu isporuku. Sve transakcije internetom zaštićene su sigurnosnim protokolom i Mucca j.d.o.o.  je ovlaštena od kartičnih kuća za sigurno poslovanje, te zajedno jamče kupcu sigurnost prilikom kupovine u našoj internet trgovini.

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

 

Naplata narudžbe vrši se tek nakon što je utvrđeno da su naručeni proizvodi raspoloživi u internet trgovini Prodavatelja. U slučaju plaćanja kreditnim karticama prilikom narudžbe kupac ispunjava formular za naplatu te se vrši rezervacija potrebnih sredstava, a transakcija se provodi nakon što prodavatelj utvrdi da su naručeni proizvodi dostupni.

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka. Hvala što koristite CorvusPay!

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Mucca j.d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Mucca j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Djelatnici tvrtke Mucca j.d.o.o. i djelatnici koji sudjeluju u održavanju i osiguravanju normalno funkcioniranje naših internet stranica, nemaju uvid u brojeve kreditnih kartica, te ostale podatke sa kreditnih kartica prilikom unošenja tih podataka na našim internet stranicama.

Za sigurnu autorizaciju plaćanja na našim stranicama koristimo usluge tvrtke Corvus Info. Sva online plaćanja koja se izvrše putem naših stranica izvršavaju se kroz PCI DSS, 3-D Secure protokol, SSL enkripcijom prema Corvus Info-u i dodatno su enkriptirana prema financijskim ustanovama.

Pristup Corvus Form servisu, u kojeg kupci upisuju podatake potrebne za realizaciju kartične transakcije, osiguran je visokim stupnjem SSL enkripcije (256-bitna enkripcija). Svi skladišteni korisnički podaci dodatno su zaštićeni snažnom kriptografijom, uporabom FIPS 140-2 Level 3 certificiranog kriptografskog uređaja.

DOSTAVA

Troškovi dostave su besplatni unutar cijele Hrvatske.
Proizvodi se dostavljaju putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt.

Ukoliko Kupac želi express dostavu, istu možemo organizirati o njegovom trošku putem željene službe dostave.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja koja su nastala u transportu i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od oštećenja u transportu.

Roba je osigurana i od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 7 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, mora ga obavijestiti kako bi Prodavatelj mogao osigurati pronalazak pošiljke ili poslati zamjensku.

Rok isporuke ovisi o raspoloživosti artikala na zalihi. Kontaktirajte nas kako bismo mogli precizirati rok isporuke.

REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

Prodavatelj će odobriti povrat robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, telefonski ili pismeno, s instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Prodavatelj će nadoknaditi Kupcu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA NA RATE:

Amex – 6 rata

Diners – 12 rata

Discover – bez rata

Maestro – Privredna banka do 6 rata, Zagrebačka banka ne podržava obročno plaćanje Maestro karticama

MasterCard – Zagrebačka banka do 12 rata, Privredna banka ne podržava obročno plaćanje MasterCard karticama

Visa – Privredna banka do 6 rata, Zagrebačka banka do 12 rata


INFORMACIJE O PODUZEĆU:

Mucca j.d.o.o.

Glavna ulica 77

40323 Prelog

OIB: 98041904135

MB: 04537793


Zagrebačka banka:

IBAN:  HR7423600001102537122 

SWIFT: ZABAHR2X


Privredna banka Zagreb:

IBAN: HR4123400091110786358 

SWIFT:PBZGHR2X
  


TOP